Часови по балет за деца

ден 630,00
Сакате Вашето дете да го научи танцот, којшто е квинтесенција на нежност, леснотија и кој е полн со грација и грациозност? Одлична идеја се часовите по балет за деца. Овој танц ги развива свеста и моторичката координација, правилното држење на телото и дава навистина многу сатисфакција за самото дете и неговите родители. Донесете го детето на првиот час, за да може да ја открие страста за балет.

Бестселери