Обука „Стани сомелиер“

Special Price ден 5.000,00 Regular Price ден 6.300,00
Би сакале да дознаете кое вино најдобро пасува за елегантна вечера? Ве интересираат вината и сакате да го дознаете начинот на нивно настанување? Едноставно го сакате вкусот на добро вино? Имаме за Вас основен сомелиерски курс, на којшто освен дегустација на вина, ќе добиете знаења, како настануваат одделните видови на вина, кој вид да се послужи со конкретно јадење и многу други интересни информации од светот на виното.

Бестселери