Стомачен танц

ден 1.680,00
Стомачниот танц е еден од најстраствените видови на танц. Дополнително, совршено ја обликува силуетата, го истенчува струкот, ги подобрува кондицијата и моторичката координација. Притоа, ако сакате фантастично да си поминете, тогаш стомачниот танц ќе биде идеален избор за Вас. Научете страствени движења, со коишто ќе ги маѓепсате спротивниот пол. Пријавете се за првиот час и покажете што умеете!

Бестселери