Часови по танцување за двајца

ден 1.960,00
Го сакате танцувањето и сакате да ги усовршите Вашите вештини? А можеби барате нова заедничка пасија? Часовите по друштвени танци за парови се идеално место, за да се зближите меѓусебно и да го поминете времето во одлично расположение, а истовремено да научите нешто ново: од основни чекори, до синхронизирање со партнерот. Благодарение на работилницата, ќе бидете цареви на подиумот на секој настан, а можеби веќе наскоро ќе ги искористите научените чекори на Вашата свадба...