Учење на свирење на инструмент

ден 1.680,00
Ја сакате музиката и не можете да си го замислите живото без неа? Секогаш сакавте да научите да свирите на некој инструмент? Оваа работилница е идеална за Вас. Имате можност за самостоен избор на инструмент, на којшто сакате да почнете да учите. Можете да изберете многу опции, меѓу другото: хармоника, гитара, виолина, клавир или тапани. Не е важно, дали веќе нешто знаете или допрва ја почнувате вашата авантура – учителот ќе го прилагоди нивото на Вашите потреби! Нашите часови ги води искусен професионалец. Проверете, како лесно да ја совладате уметноста на свирење на инструмент, особено, ако тоа стане Ваша пасија.