Фотографска работилница

ден 1.386,00
Ако сакате да правите перфектни и професионални фотографии, сега имате одлична можност да ги продлабочите тајните на фотографијата под надзор на експерти од оваа област. Индивидуалниот курс по фотографија обезбедува можност за користење на професионална опрема, а инструкторот ќе Ви биде само Вам на располагање. Курсот ќе Ве научи, како да ги користите можностите на апаратот, за да креирате прекрасни фотографии. Благодарение на него, уште подобро ќе ги овековечите најубавите и најважните моменти од Вашиот живот.

Бестселери