Активности на стрелиште

ден 3.612,00
Обожавате да гледате акциони филмови? Секогаш Ве привлекувало пукањето? Сега имате прилика да пробате! Дојдете на професионално стрелиште и почувствувајте се како таен агент или полицаец кој се бори против злосторници. За загревање, ќе добиете пиштол и спортски пиштол. Кога ќе ги научите основите на пукањето, ќе ја добиете легендарната пушка АК-47, позната како „Калашников“. Шлаг на тортата ќе биде можноста за пукање со глатко цевна пушка, чиешто име се крие зад популарниот збор „shotgun“. Заедно со 55 куршуми од четири различни видови на оружје. Којзнае, може тоа ќе биде почеток на нова пасија? Проверете и дознајте, какви емоции обезбедува пукањето!

Бестселери