Пакет прекрасна коса

ден 2.534,00
Вашата коса е оштетена, размислувате да ја промените нејзината боја, сакате да ја промените Вашата фризура? Овој пакет е идеален за Вас. Се состои од шишање, регенерација, колоризација, како и моделирање на косата. Благодарение на тие третмани, Вашата коса не само што ќе го добие назад прекрасниот изглед, туку, исто така, ќе биде нахранета одвнатре. Третманот за регенерација се состои од избор за Вашата коса на соодветна ампула, којашто ќе биде внесена во внатрешноста на влакната благодарение на специјална сауна (жешка водена пареа). Колоризацијата ќе биде извршена со професионална, безбедна фарба за коса.

Бестселери