Пакет прочистување и нега на лицето

ден 1.568,00
Сакате Вашето лице да добие посјаен изглед, кожата да стане навлажнета и мека, а недостатоците да се нивелираат? Користејќи го нашиот ваучер, ќе добиете пакет на третмани, коишто комплексно ќе се погрижат за кожата на Вашето лице. Пакетот се состои од 7 фази: * отстранување на шминка * микродермоабразија (длабока ексфолијација на мртва кожа) или кавитациски пилинг * пилинг со бадемова киселина или рачно чистење * тонирање на кожата * апликација на ампула избрана според потребите на кожата * релаксирачка масажа на лице * релаксирачко-навлажнувачка маска