Релаксациона масажа за двајца

ден 5.460,00
Што може да биде попријатно од релаксациона масажа, во којашто ќе отпловите во земјата на среќата и задоволството? Доживувањето на тие мигови со посебна личност. Заедничкото задоволство ќе го направи попријатно романтичната музика и чашките пенливо вино. Благодарение на ритуалот, не само што одлично ќе се релаксирате и ќе го редуцирате стресот, туку со сигурност ќе си станете поблиски еден со друг и ќе ги стимулирате Вашите ендорфини. Масажата ќе се реализира во една просторија од страна на двајца квалификувани масери.