Ароматична масажа со жешка свеќа

ден 1.946,00
Масажата со свеќа е одличен начин за празнење на негативните емоции, а исто така, за релаксирање на телото и умот. Веќе сега почувствувајте го прекрасниот, деликатен мирис на свеќите, којшто ќе ги обвитка Вашите сетила за време на масажата. Користејќи го третманот, ќе предизвикате дека Вашата кожа ќе остане длабоко навлажнета, нахранета и смирена. Ќе ги смирите своите мисли и буквално ќе се растопите од задоволство.

Бестселери