Ритуал „Чоколадно уживање“

ден 7.350,00
Чоколадото се цени со векови, главно поради неговите вкусови. Сега го пренесуваме уживањето од непцето на целото тело. Нашиот ритуал ги користи неверојатните својства на чоколадото и неговите мирисни карактеристики, за да им овозможи на Вашите сетила неверојатно доживувања. Истовремено, се грижи за Вашата кожа да стане посветла, навлажнета и свилена на допир. Чоколадото, исто така, влијае врз редукција на целулитот, а дополнително предизвикува дека телото добива нежна боја на сончано. Чоколадната масажа ги стимулира сетилата и прекрасно релаксира. Ќе ги смири Вашите нерви, ќе Ве смири и олабави подобро од изедено чоколадо.

Бестселери