Активирај

За да активирате код од картичка, внесете ги следниве податоци:

 

Вашиот код од картичка е успешно активиран


Подолу ќе најдете детали за нарачаниот производ

Име на производот Пакет „Твојата криптовалута со гратис“
Опис на производот Пакет на е-книги „Инвестирање во криптовалута“ заедно со гратис пакет на единици на криптовалута
Датум на купување  
Статус на нарачката Активиран
Јазик  
Правилникот за производот Правилник

Детал ни информации за производот

Материјали за преземање

Во состав на „Пакетот Твојата криптовалута со гратис“ влегуваат следниве е-книги

Дополнителни информации Вашиот гратис пакет на криптовалута во овој момент е во безбеден паричник, ако сакате да го трансферирате во сопствен паричник, притиснете овде https://cryptoeddu.com и преминете на страницата на издавачот на Едукативниот пакет.
За да користите вебинар, кликнете овде https://cryptoeddu.com/webinarium
Внимание:
Трансферирањето на криптовалута е поврзано со ризик, проверете детално каде ја испраќате, во случај на сомнежи контактирајте експерт.
Извршувањето на процесот на испраќање во Ваш паричник е иреверзибилно.
За да го направите тоа, ќе морате да ја дополните верификациската анкета и да подготвите, меѓу останатото: скениран фајл од документ за потврдување на Вашиот идентитет; Документи што го потврдуваат Вашето живеалиште, на пр. сметки за комунални услуги