Пакет Stellar – bronze

ден 1.990,00
Дали би сакале да започнете со инвестирање во виртуелна валута? Или можеби сметате дека криптовалутите се опасни и неисплатливи? Ви го претставуваме едукативниот пакет на е-книги „Bronze“, благодарение на коишто ќе дознаете, како лесно и безбедно да заработувате од криптовалути. Уште повеќе, ќе откриете и по што криптовалутата „Stellar“ се разликува од останатите, како и ќе се запознаете со најдобрите начини за инвестирање во оваа виртуелна монета. Започнете ја Вашата авантура со инвестирање со Пакетот „Stellar“! Пакетот содржи: 1. Презентација и историја на најпопуларните криптовалути, вклучувајќи ја криптовалутата „Stellar“. 2. Споредба на инвестирањето во криптовалути и традиционални валути. 3. Гратис – едукативен пакет за криптовалути  

Бестселери