Пакет „Pro+“ Твојот „Ripple“ – едукативен пакет со гратис

ден 19.900,00
Сакате да се запознаете со една од најпопуларните криптовалути, којашто носи навистина значителен профит? Сакате да заработите од инвестирање во криптовалутата „Ripple“? Нашиот водич е подготвен толку за Вас. Благодарение на него, ќе дознаете како безбедно да инвестирате во криптовалутата „Ripple“ (и во другите криптовалути) и ќе ги дознаете тајните како добро да заработите од тоа. Од нашиот пакет ќе дознаете: 1. Како настануваат криптовалутите? 2. Споредба на традиционалните валути и криптовалутите 3. Начини за заштита на криптовалутите 4. Опис, како безбедно да се инвестира во криптовалутата „Ripple“ 5. Објаснување на поимите поврзани со криптовалутите, меѓу другото, децентрализација, блокчејн, краудфундинг 6. Тајни на навистина исплатливо инвестирање во криптовалутата „Ripple“ 7. Гратис – едукативен пакет на криптовалута