Пакет Твојот „Litecoin“ – едукативен пакет со гратис

ден 19.180,00
Слушнавте за инвестирањето во криптовалути, но се плашите да почнете самите да инвестирате? Би сакале да дознаете, како изгледа светот на криптовалутите и како сето тоа настанува? Одговор е нашиот водич, којшто ќе го добиете во пакетот Твојот „Litecoin“. Ќе дознаете сѐ од темел и ќе научите, како вреди да се инвестира во криптовалутите, меѓу другото и во многу популарната криптовалута „Litecoin“. Нашиот пакет содржи: 1. Опис што е тоа криптовалута 2. Како настанува криптовалутата 3. Како безбедно да се инвестира во криптовалутите, вклучувајќи ја и криптовалутата „Litecoin“ 4. На кој начин може да се купи криптовалута и како да се чува 5. Споредба на криптовалутите и нивните видови 6. Тајните на навистина исплатливо инвестирање во криптовалутата „Litecoin“ 7. Гратис – едукативен пакет на криптовалута