Пакет ТРОН – едукативен пакет со гратис

ден 1.918,00
Сакате да го запознаете светот на криптовалутите и да научите безбедно да инвестирате во него? Од нашиот курс ќе дознаете сѐ што Ви е потребно за да започнете безбедна авантура со дигиталните валути. Ќе ги запознаете сите за и против во однос на традиционалните валути и самите ќе одлучите, кои Ви одговараат повеќе. Нашиот пакет ќе Ви презентира: 1. Опис на историјата на криптовалутите 2. Информација, како функционира блокчејнот и каква примена има 3. Како изгледа безбедноста во светот на криптовалутите 4. Опис на сите видови на инвестирање во дигиталните валути 5. Споредба на валутата Трон со другите криптовалути и со традиционалните валути 6. Тајните на навистина исплатливо инвестирање во криптовалутата Трон 7. Гратис – едукативен пакет на криптовалута

Бестселери