Испорака

Ние, како тим на „The Best Vouchers“ сметаме дека искреноста и целосната транспарентност на условите за купување и за соработка треба да бидат основа на контактите со клиентите. Затоа не криеме од Вас никакви замки или дополнителни трошоци. Нарачувајќи еден од нашите исклучителни ваучери преку нашата интернет-страница. Ќе платите толку, колку што кошта самиот ваучер, а испораката нема да кошта ниту денар!

Токму така – испораката на секој од нашите многубројни ваучери, коишто ќе ги нарачате на нашата страница, е целосна бесплатна! Сите цени, коишто се прикажани покрај купоните што ги нудиме, се финални износи за наплата. Благодарение на тоа, знаете точно, колку и за што плаќате и не морате да се грижите за никакви дополнителни трошоци, како испорака, осигурување на пратката или разни провизии. За сето тоа ќе се погрижиме ние, за Вие, како наш драг клиент, да можете да се фокусирате на изборот на идеален подарок за Вашите блиски.