Kursi i Kërcimit në tub

16 800,00 Lekë
Mësoni sekretet e kërcimit sensual që mahnitin burrat dhe gratë. Mësimet e Pole Dance nuk janë vetëm kërcime, por edhe argëtim i shkëlqyeshëm i kombinuar me formimin e gjithë trupit. Gjatë orëve të mësimit do të kuptoni se cili është thelbi i kërcimit. Kërcimi në tub kërkon shumë angazhim dhe përpjekje, por sjell kënaqësi të madhe dhe është shumë spektakolare. Është një kombinim i akrobatikës, fitnesit dhe kërcimit. Ejani në trajnimin për fillestarët dhe zbuloni një pasion të ri!