Mësimet e Baletit për fëmijë

1 260,00 Lekë
A dëshironi që fëmija juaj të mësojë një valle që është thelbi i delikatesës, butësisë dhe është plot hir? Mësimet e baletit për fëmijë janë një ide e shkëlqyer. Kjo valle zhvillon vetëdijen dhe koordinimin, qëndrimin e saktë të trupit dhe i jep shumë kënaqësi fëmijës dhe prindërve të tij. Silleni fëmijën tuaj në mësimin e parë, në mënyrë që të mund të zbulojë pasionin e tij për baletin.