Trajnimi "Bëhuni një sommelier"

Special Price 10 000,00 Lekë Regular Price 12 600,00 Lekë
Dëshironi të zbuloni se cila verë është më e mira për një darkë të këndhme? A jeni i interesuar për verërat dhe doni të dini se si bëhen ato? Ju pëlqen thjesht shija e verës së mirë? Ne kemi një kurs themelor Sommelier për ju, ku përveç shijimit të verës, do të mësoni se si bëhet secili lloj i verës, si të ruani dhe shërbeni një lloj të caktuar të verës, cili lloj shërbehet me një pjatë specifike, dhe informacione shumë interesante për botën e verërave.