Mësoni të luani një instrument

3 360,00 Lekë
A e doni muzikën dhe nuk mund ta imagjinoni jetën tuaj pa të? A keni dashur gjithmonë të mësoni të luani një instrument? Këto seminare janë perfekte për ju. Ju keni mundësinë e zgjedhjes së instrumentit që dëshironi të filloni të mësoni vetë. Ju keni mijëra opsione për të zgjedhur, përfshirë Fizarmonikë, Kitarë, Violinë, Piano ose Bateri. Nuk ka rëndësi nëse dini diçka ose nëse po filloni aventurën tuaj - mësuesi do të rregullojë nivelin e përparimit për nevojat tuaja! Mësimet tona zhvillohen nga një profesionist me përvojë. Shikoni se sa e lehtë është të mësoni artin e të luajturit një instrument, veçanërisht nëse bëhet pasioni juaj.