Seminare nga qeramika

3 080,00 Lekë
Keni nevojë për relaks, doni të pushoni së menduari për problemet e përditshme? Ju pëlqen arti dhe punimet e dorës? Dëshironi të takoni njerëz të rinj me pëlqime interesante? Punëtoritë e qeramikës do t'ju mësojnë se si të krijoni objekte të ndryshme nga argjila. Një instruktor me përvojë do t'ju mësojë për metodat dhe teknikat tradicionale të përdorura në këtë art. Ju mund t'i merrni artikujt me vete dhe, për shembull, t'i dhuroni një personi të dashur.