Trajnim në fushën e qitjes

7 224,00 Lekë
A ju pëlqen të shikoni filma aksioni? Të ka pëlqyer gjithmonë gjuatja me armë? Tani mund ta provoni! Ejani në një fushë profesionale qitjeje dhe ndjehuni si një agjent sekret ose një polic që lufton kriminelët. Për nxehjen do të merrni një pistoletë dhe një pistoletë sportive. Kur të mësoni bazat e qitjes, do të merrni pushkën legjendare AK-47 të njohur si "Kallashnikov". Qershia mbi tortë do të jetë mundësia e gjuajtjes me një pushkë me fuçi të lëmuar, emri i së cilës fshihet nën fjalën popullore "shotgun". Gjithsej 55 plumba nga katër lloje të ndryshme të armëve. Kush e di, mbase do të jetë fillimi i një pasioni të ri? Testoni veten dhe shihni se çfarë emocionesh sjell gjuajtja!