Paketë flokët e bukur

5 068,00 Lekë
Flokët tuaj janë dëmtuar, po mendoni të ndryshoni ngjyrën e tyre, doni të ndryshoni modelin tuaj? Kjo paketë është ideale për ju. Përbëhet nga prerja, rigjenerimi, ngjyrosja dhe stilimi i flokëve. Falë këtyre trajtimeve, flokët tuaj jo vetëm që do të rimarrin pamjen e tyre të shkëlqyeshme, por gjithashtu do të ushqehen nga brenda. Trajtimi i rigjenerimit konsiston në zgjedhjen e ampulës së përshtatshme për flokët tuaj, e cila do të futet brenda flokëve falë një saune speciale (avulli i nxehtë). Ngjyrosja do të kryhet me bojë profesionale, të sigurt të flokëve.