Paketë e pastrimit dhe përkujdesjes së fytyrës

3 136,00 Lekë
A doni që fytyra juaj të duket më rrezatuese, lëkura juaj të bëhet e hidratuar dhe e lëmuar dhe papërsosmëritë të eliminohen? Duke përdorur kuponin tonë do të keni një paketë trajtimesh që do të merren në mënyrë gjithëpërfshirëse me lëkurën e fytyrës suaj. Paketa përbëhet nga 7 faza: * heqja e make-upit * mikrodermabrasion (eksfolimi i thellë i lëkurës së vdekur) ose peeling me kavitacion * peeling me acid bajamesh ose pastrim manual * tonifikimi i lëkurës * aplikimi i ampulës së përshtatur me nevojat e lëkurës * masazh relaksues për fytyrën * maskë relaksuese dhe hidratuese