Masazh relaksues për dy

10 920,00 Lekë
Ҫfarë mund të jetë më e këndshme sesa një masazh relaksues, në të cilin lundroni larg në tokën e lumturisë dhe haresë? Të përjetoni këto momente me një person të veçantë. Kënaqësia e përbashkët do të rritet nga muzika romantike dhe një gotë verë me gaz. Falë ritualit, jo vetëm që do të relaksoheni dhe ulni stresin, por patjetër që do të afroheni më shumë me njëri-tjetrin dhe do të stimuloni endorfinat tuaja. Masazhi do të kryhet në një dhomë nga dy masazhistë të kualifikuar.