Rituali "Kënaqësia e çokollatës"

14 700,00 Lekë
Ҫokollata është vlerësuar prej shekujsh, kryesisht për shkak të shijes së saj. Tani ne e transferojmë këtë kënaqësi nga qiellza në të gjithë trupin. Rituali ynë përdor vetitë e mahnitshme të çokollatës dhe cilësitë e saj aromatike për t’u siguruar shqisave tuaja përvoja të mahnitshme. Në të njëjtën kohë, ajo kujdeset për lëkurën tuaj në mënyrë që të bëhet rrezatuese, e hidratuar dhe e butë në prekje. Ҫokollata gjithashtu zvogëlon celulitin, dhe përveç kësaj e bën trupin me një hije delikate të nxirjes. Masazhi me çokollatë stimulon shqisat dhe relakson për mrekulli. Do t’ju ulë nervat, do t’ju qetësojë dhe do t’ju lirojë më mirë sesa një çokollatë e ngrënshme.