Fondue me çokollatë për dy

1 680,00 Lekë
Fondue me çokollatë është një ide e shkëlqyeshme për një takim të paharrueshëm për dy. Ju nuk dini si ta shijoni mbrëmjen së bashku? Nëse nuk mund ta ndani mendjen tuaj, sapo keni marrë një zgjidhje për një moment jashtëzakonisht të ëmbël, romantik për të dy! Binduni se sa sekrete dhe përdorime të pazakonta mund të bëhen nga masa e shijshme e marrë nga farat e kakaos. Kjo kohë e mrekullueshme do t'ju lejojë të zbuloni jo vetëm pasurinë e shijeve, por edhe mënyrat e përdorimit të produkteve me çokollatë.