Shijimi i verës i kombinuar me një darkë romantike për dy

7 812,00 Lekë
Shijimi i verës me darkën për dy është një set që do t'ju ofrojë momente perfekte, të paharrueshme dhe romantike. Gjatë leksionit të verës, do të mësoni gjithçka rreth botës së verës dhe pas shijimit do të konsumoni një darkë të shijshme me tre pjata.