Aktivizo

Për të aktivizuar kodin nga karta, futni të dhënat e mëposhtme:

 

Kodi juaj i kartës është aktivizuar me sukses


Më poshtë do të gjeni detaje të produktit të porositur

Emri i produktit Paketa Kriptovaluta Juaj me një dhuratë
Përshkrim i produktit Paketa e ebook-eve "Investimi në kriptovalutë" së bashku me paketën e njësive të kriptovalutës falas
Data e blerjes  
Statusi i porosisë Aktivizuar
Gjuha  
Rregullorja e produktit Rregullorja

Informacione të detajuara në lidhje me produktin

Materiale për t’u shkarkuar

Në përbërje të „Paketa Kriptovaluta Juaj me një dhuratë” futen ebook-et e mëposhtme:

Informacione shtesë Paketa juaj e kriptovalutës falas është aktualisht në portofolin e sigurt, nëse doni ta dërgoni në portofolin tuaj, klikoni këtu https://cryptoeddu.com dhe shkoni në faqen e internetit të prodhuesit të Paketës Edukuese.
Për të përdorur Webinar klikoni këtu https://cryptoeddu.com/webinarium
Vini re:
Dërgimi i kriptovalutës lidhet me rrezikun, kontrolloni saktësisht se ku i dërgoni, nëse keni dyshime, kontaktoni një ekspert.
Procesi i dërgimit në portofolin tuaj është i pakthyeshëm.
Për ta bërë këtë, do të duhet të plotësoni një pyetësor verifikues dhe të përgatisni, ndër të tjera: Skanimi i dokumentit të identitetit Dokumente që vërtetojnë vendbanimin tuaj, p.sh. faturat e shërbimeve