Paketa Stellar – Silver

6 780,00 Lekë
Dëshiron të fillosh investimin në monedhë virtuale? Apo ndoshta i konsideron kriptomonedhat si të rrezikshme dhe jofitimprurëse? Ne paraqesim një paketë edukative të e-librave „Silver", në sajë të së cilës do të mësosh se si të fitosh me lehtësi dhe siguri në kriptomonedha. Për më tepër, do të zbulosh gjithashtu se si kriptomonedha Stellar ndryshon nga të tjerat dhe do të mësosh mënyrat më të mira për të investuar në këtë monedhë virtuale. Fillo aventurën tënde me investime me Paketën Stellar! Paketa përfshin: 1. Prezantimi dhe historiku i kriptomonedhave më të njohura, përfshirë Stellar. 2. Krahasimi i investimit në kriptomonedha dhe monedha tradicionale. 3. Informacion mbi atë që ndikon në luhatjet e kriptomonedhës. 4. Një përshkrim se si të investosh në mënyrë të sigurt në monedhën Stellar. 5. Gratis -paketa edukative e kriptomonedhave