Paketa „Silver” Ripple - paketë edukuese me dhuratë

6 780,00 Lekë
Dëshiron të njihesh me një nga kriptovalutat më të njohura që sjell fitime me të vërtetë të konsiderueshme? A doni të fitoni nga investimi në kriptovalutën Ripple? Udhëzuesi ynë është përgatitur për ju. Falë tij, ju do të mësoni se si të investoni në mënyrë të sigurtë në kriptovalutën Ripple (dhe kriptovalutat e tjera) dhe të mësoni sekretet se si të fitoni para të mira në të. Në paketën tonë do të mësoni se si: 1. Si krijohen kriptovaluta? 2. Krahasimi i valutave tradicionale dhe kriptovalutave 3. Mënyrat e sigurimit të kriptovalutave 4. Përshkrimi i mënyrës se si të investoni në mënyrë të sigurt në kriptovalutën Ripple 5. Paketa edukuese e kriptovalutës - falas