Paketa „Gold” Ethereum - paketë edukuese me dhuratë

16 950,00 Lekë
A keni frikë të investoni në kriptovaluta? A mendoni se është e rrezikshme dhe aktualisht jo fitimprurëse? Ne ofrojmë një paketë me e-book që do t'ju tregojë se si lehtësisht dhe me siguri të fitoni para në kriptovalutat. Ju do të mësoni se pse kriptovaluta Ethereum dallon mes të tjerave dhe do të mësoni mënyrat më të mira për të investuar në të. Filloni të investoni që sot! Paketa jonë përfshin: 1. Rishikimi dhe historia e kriptovalutave më të njohura, përfshirë këtu Ethereum 2. Krahasimi i investimeve në valuta tradicionale dhe kriptovaluta 3. Ҫfarë ndikon në luhatjen e kurseve të kriptovalutave 4. Përshkrimi se si të investoni në mënyrë të sigurt në kriptovalutën Ethereum 5. Kriptovalutat dhe inovacionet në proceset e pagesave 6. Paketa edukuese e kriptovalutës - falas