Paketa Litecoin - paketë edukuese me dhuratë

38 360,00 Lekë
A keni dëgjuar për investimet në kriptovaluta, por keni frikë të filloni të investoni vetë? Dëshironi të dini se si duket bota e kriptovalutave dhe si është krijuar e gjitha? Përgjigja është udhëzuesi ynë, të cilin do ta merrni në Paketën tuaj të Litecoin. Do të njiheni me gjithçka nga bazat dhe do të mësoni se si të investoni në kriptovaluta, ndër të tjera Litecoin që është shumë e njohur. Paketa jonë përfshin: 1. Përshkrimi i asaj që është kriptovaluta 2. Si krijohet kriptovaluta 3. Si të investoni në mënyrë të sigurtë në kriptovaluta, përfshirë Litecoin 4. Si mund të blini një kriptovalutë dhe si ta ruani atë 5. Krahasimi i kriptovalutave dhe llojet e tyre 6. Sekretet e investimit vërtet fitimprurës në kriptovalutën Litecoin 7. Paketa edukuese e kriptovalutës - falas