Paketa TRON - paketë edukuese me dhuratë

3 836,00 Lekë
Dëshironi të njihni botën e kriptovalutave dhe të mësoni të investoni me siguri në to? Nga kursi ynë do të mësoni gjithçka që ju nevojitet për të filluar një aventurë të sigurt me monedhat dixhitale. Do të mësoni të gjitha të mirat dhe të këqijat në krahasim me monedhat tradicionale dhe të vendosni vetë se cilat ju përshtaten më mirë. Paketa jonë do t'ju prezantojë me: Përshkrimi i historisë së kriptovalutave Informacion mbi mënyrën se si funksionon Blockchain dhe çfarë aplikimi ka 3. Ҫfarë është siguria në botën e kriptovalutave 4. Përshkrimi i llojeve të ndryshme të investimit në monedha dixhitale 5. Krahasimi i valutës Tron me kriptovalutat e tjera dhe monedhat tradicionale 6. Sekretet e investimeve me të vërtetë fitimprurëse në kriptovalutën Tron 7. Paketa edukuese e kriptovalutës - falas