Dorëzimi

Ne, si ekipi i The Best Vouchers, besojmë se baza e kontaktit me klientin duhet të jetë ndershmëria dhe transparenca e plotë e kushteve të blerjes dhe bashkëpunimit. Prandaj ne nuk fshehim asnjë mashtrim apo kosto shtesë nga ju. Duke porositur një nga voucherat tanë të veçantë përmes faqes sonë të internetit, do të paguani vetëm aq sa kushton vetë voucheri dhe dorëzimi nuk do t'ju kushtojë asnjë qindarkë!

Pikërisht kështu - dorëzimi i secilit prej voucherave të shumtë që porositni në faqen tonë të internetit është plotësisht falas! Të gjitha çmimet që shfaqen pranë voucherave që ofrojmë janë shumat përfundimtare që duhet të paguhen. Falë kësaj, ju e dini saktësisht se sa dhe çfarë shpenzoni dhe nuk keni pse të shqetësoheni për ndonjë kosto shtesë, siç është transporti, siguracioni i pakos ose komisione të ndryshme. Ne do të kujdesemi për të gjitha këto, në mënyrë që ju, klient i dashur, të përqendroheni në zgjedhjen e dhuratës së përsosur për të dashurit tuaj.